Ledige vikariat som barnehagelærere

Vi har for tiden 2 ledige vikariat som barnehagelærer hos oss. Åkebakke barnehage tilbyr barnehageplasser til ansatte og studenter ved Norges Miljø –og Biovitenskaplige universitet. Vi er stolte av barnehagen vår som holder til i relativt nye lokaler i utkanten av campus Ås. Åkebakke barnehage har 48 barnehageplasser i alderen fra 1-6 år.

Da en av våre barnehagelærere går ut i permisjon, og pga. internt opprykk, søker vi nå etter to barnehagelærere i vikariater. Stillingene gjelder fra 01.08.2019, og vikariatene vil være i 100% og vare til 31.07.19. Det vil være muligheter for forlengelse.

De vi søker er engasjerte barnehagelærere som liker å holde seg oppdatert, som liker å være ute, er opptatt av bærekraftig utvikling og brenner for å gi barn gode hverdagsopplevelser.

Stillingene vil betegnes som barnehagelærer uten lederansvar, og er i utgangspunktet tenkt på avdelingene for de minste barna (1-3 år). Du vil jobbe i et team på 4 voksne, 2 fagarbeidere og 1 barnehagelærer (pedagogisk leder) i tillegg til deg.

Vi har sengt i romjulen og mellompåske, og noe redusert åpningstid. Lønn etter PBL tariff.
Vi er en kreativ og sprudlende gjeng som ønsker deg hjertelig velkommen til oss!
Krav til kompetanse
  • Bachelor som barnehagelærer
Personlige egenskaper
  • Engasjert
  • Ansvarsbevisst
  • Lojal

Vi tilbyr: Godt arbeidsmiljø, PBL-tariff, pensjonsordning, fri jul og påske.

Ved ansettelse kreves nyere politiattest.

Nærmere opplysninger om stillingen, kontakt styrer Vera Bue (tlf. 48449255) eller assisterende styrer Bente Aarnes (tlf. 48449277)

Søknadsfrist: 03.06.19 Søknad med CV sendes til Åkebakke barnehage, på mail post@akebakke.org