Barnehagedagen 2021

Barnehagedagen 2021 arrangeres 9. mars. Tema for dagen er barnehagens arbeid med natur og miljø, under slagordet: «Små steg for kloden». Dette markerte vi også hos oss i Åkebakke barnehage. I årsplanen vår jobber vi med temaet «bærekraftig utvikling» og «livsmestring og helse», så årets tema passet helt perfekt!

Maximus som består av barn i alderen 0-1 år jobbet med livet i havet og forsøpling i havet. Barna fikk lage marine figurer, snakket om søppel i samlingsstund og gikk en runde i nærområdet og plukket søppel de fant langs veien.

Filiokus som består av barn i alderen 2-3 år jobbet med gjenbruk og vegansk kosthold. De laget kunst av gjenbruksmateriell og fikk delta på dagens lunsj servering som bestod av veganske pannekaker, frukt og mandel/havremelk til drikke.

Villa Raptus som består av barn i alderen 3-6 år jobbet med søppel i nærmiljøet og så frø.

Det ble litt søppel som barna fant. Noe ble sortert inne og resten kastet vi ute.

Alle barna sådde tomater og paprika.

Vi hadde en flott barnehagedag! Egentlig pleier vi å markere denne dagen sammen med foreldre og søsken, men håper vi kan gjøre det neste år igjen. Vi hadde det veldig fint på vår barnehagedag.