Nyheter

• Film laget av PBL som illustrerer forskjellsbehandling av kommunale og private barnehager

«Her kommer en viktig melding til deg som har barn i barnehage! Vi sier at en god barndom varer hele livet. Og i Norge er barnehagen en helt sentral del av hverdagen for nesten alle barn. Kan vi da godta at staten forskjellsbehandler disse barna?» Torsdag 19.november arrangerer PBL en felles national markering for å gjøre alle oppmerksomme på hva som skjer med alle de private barnehagene. De protesterer mot forslag om kutt i tilskudd på 600 millioner og systematisk forskjellsbehandlingen av barn i private og kommunale barnehager.

16.11.2020 13.04
  • Forut barneaksjonen 2020

Gjennom filmer, fortellinger, musikk, bilder og aktiviteter har barna lært om hverdagen til Nanah og familien i landsbyen Kareneh og hørt historien om hvordan Sierra Leone fikk navnet sitt. Det har vært mange spennende aktiviteter og barna gledet seg til å vise frem kunsten sin til foreldrene.

03.11.2020 13.01
  • Ny veileder fra folkehelseinstituttet

Barn i barnehage- eller barneskolealder med nyoppståtte luftveissymptomer – når skal de skal være hjemme fra barnehage/skole, og når skal de testes for covid-19?

21.09.2020 10.36
  • Plandager 14. og 17. august

Åkebakke barnehage hadde plandager 14. og 17. august. Vi tok for oss både praktisk info, siste nytt ang korona og smitte, faglig og praktisk arbeid. Vi er veldig godt fornøyd med to flotte gjennomførte dager og gleder oss masse til å møte barna igjen!

17.08.2020 14.08
  • Se flere aktuelle saker i arkivet...