• Film av den flotte barnehagen vår

I høst hadde vi besøk av filmcrew som lagde en promovideo av barnehagen vår. Den er nå ferdig, og ligger ute slik at alle som vil kan se hvordan vi har det hos oss.

• Desember i Åkebakke barnehage

Filiokus har fyra opp i peisen og klargjort avdelingen til jul!

• Sommeravslutning 7. juni

Vi hadde sommerfest 7. juni i barnehagen. Bruk innlogg for mer informasjon fra denne dagen

• Kurs på vitensenteret

Torsdag 08.02.18 var alle de ansatte på inspirasjonskveld på fantastiske Vitensenteret i Ås. En lokal flott ressurs som vi håper alle i Ås har besøkt. Vi hygget oss med mat, konkurranser og koding.

• Nytt uteområde!

Trigonor ble nesten ferdige med hele prosjektet før sommerferien! De har kun sklia og plassering av ormen igjen, ellers er resten klart for og lekes med.

• Store ting skjer i Åkebakke

Dere har sikkert sett at det har kommet opp gjerder foran Villa Raptus med avsperringer rundt skråningen. Her har det lenge vært planlagt en utbedring, slik at dette området kan utnyttes bedre. Uke 27 har vært startdato for dette og nå er vi i gang!

• Besøk av Bolla Pinnsvin

Et koselig besøk i barnehagen i dag.

• Sommeravslutning for alle barn og foreldre

I tradisjonens tro arrangerte vi i år også sommerfest for store og små! Foreldre, søsken og besteforeldre kom for å hygge seg i den flotte barnehagen vår med litt underholdning og avslutning for de barna som skal slutte hos oss.

• Nytt inngangsparti

Vi hadde foreldredugnad 10 mai, og her gjorde alle en fantastisk innsats! Tusen takk til alle som bidro!

• Fotografering!

I dag har vi hatt fotografen på besøk.

• BARNDOM

Personalet har hatt en faglig kinokveld, da vi så filmen "Barndom" sammen.

• Vi gratulerer!

Barnehagen har denne uken fått styrket sitt faglærte personale med to ferske Barne- og ungdomsarbeidere.

• Kronprinsparet på besøk på NMBU

I dag gikk alle på Villa Raptus og halve Maximus ned på NMBU for å få et glimt av kronprins Haakon og kronprinsesse Mette- Marit.

• RS-Virus

Til informasjon:

Vi har fått et tilfelle av RS -virus på huset. Akkurat for øyeblikket så er det en del syke på småbarnsavdelingen med hoste, rennende nese, lett feber, luftveisplager ++. Trenger ikke å være RS -virus, men anbefaler å sjekke det opp.

• Veiledning og retningslinjer ved syke barn

Nedenfor ligger link hvordan barnehagen og foreldre forholder seg til de vanligste barnesykdommene.

• Planleggingsdagen 11. november 2016

Den 11. november 2016 hadde vi planleggingsdag. Denne skulle brukes til kurs i arbeidsglede og motivasjon.

• Fagdag om "Realfagstrategien" i Vitensenteret på Ås

Torsdag 10. november 2016 var ledere og ressurspersoner i barnehager og skoler i Ås invitert til Vitenparken for å få høre mer om, og se oss rundt i, det nye nasjonale Vitensenteret som er i oppstartsfasen.

• Foreldrekaffe og kunstkafe 2. november

Onsdag 2. november hadde vi kunstutstilling og foreldrekaffe i barnehagen. Det var salg av kaker, saft og kaffe og barnas egen kunst. I tillegg hadde vi auksjon med felles bilder fra alle avdelingene. Det var stort oppmøte med foreldre, barn og søsken! Tusen takk til dere alle om kunne komme, barna syns det er så stas å vise frem barnehagen sin. Vi samlet til sammen inn 5294kr. Dette skal gå til Bjørnebekk asylmottak sammen med fire sykler som vi har stående i barnehagen.

• Nytt styre i Stiftelsen Åkebakke barnehage

På årsmøtet for Stiftelsen Åkebakke barnehage ble det valgt nytt styre.

• Påskefrokost og kyllingbesøk

I dag har vi hatt vår faste påskefrokost i Åkebakke barnehage! Både voksne, barn, foreldre, søsken og besteforeldre hadde en hyggelig og deilig frokost.

• Julekos for personalet

Vi som jobber her har også hygget oss i desember!

• Julemorro i Åkebakke

Nå nærmer det seg jul, og vi i barnehagen har forberedt oss gjennom hele desember med aktiviteter og festligheter.

• Velkommen til nytt barnehageår!

Vi ønsker både nye og gamle barn og foreldre velkomne til et nytt barnehageår i Åkebakke barnehage.

• Velkommen til Christine!

Vi ønsker Christine Gimmingsrud Furuseth velkommen som ny barnehagelærer!

• Offisiell åpning og sommerfest i Åkebakke barnehage

Selveste rektor ved Norges miljø- og biovitenskapelige universitet, Mari Sundli Tveit, overrakk den symbolske nøkkelen fra Statsbygg videre til oss og daglig leder Vera Bue.

• Ringevikarer ønskes!

Vi trenger ringevikarer hos oss! Ring eller send oss en epost (akebakke@barnehage.no) hvis du vil jobbe litt hos oss!

• Personal på befaring

Mandag 5.01.15 dro hele personalet opp til den flotte, nye barnehagen vår.

• Kranselag for nye Åkebakke barnehage

I dag, 15.12.14, var det klart for kranselag for den nye barnehagen.

• "Gatekunst"

Ved første spadestikk ble det sådd en ide om at barna kunne male noe for å pynte opp anleggsgjerdene langs Kirkeveien med, og for å vise at her bygges "Verdens beste barnehage!"

• Første spadestikk

Da har vi høytidelig tatt første spadestikk til den nye barnehagen.