Åkebakke barnehage 30 år

Åkebakke hadde offisiell åpning 09.09.1992, men driften ble startet noe før. Barn som startet i Åkebakke barnehage er i dag mellom 30-35 år gamle, som betyr at de kan nå ha barn som går i barnehage selv. Hvilket betyr at Åkebakke har jubileum i år! Derfor inviterte vi foreldre og søsken på bursdagsfest! Det var en flott ettermiddag med lek, god mat og underholdning.

Vi er stolte av den flotte barnehagen vår! Den ligger solrikt plassert i Utveien, med god oversikt over NMBU. Den orginale Åkabakke barnehage lå sentralt plassert midt på campus, omtrent der veteriærbygget ligger i dag. Så da vi i 2015 fikk nytt bygg, beholdt vi det gamle navnet. For vi står fortsatt for hva Åkebakke barnehage er og hvilke verdier den står for! Personlige grenser, ansvarlighet, respekt, anerkjennelse, selvfølelse, omsorg, lek og læring. 

   

 

Alle hadde med seg mat til felles buffet. Det var masse spennende som kom på bordet, og det så ut til at både barn og voksne koste seg. De eldste barna hadde underholdning og alle måtte synge Åkebakke sangen. De ansatte fikk medalje av foreldrene og nytt flagg til sjørøverskuta. Etterpå var det kaker, lek og ansiktsmaling for barna. 

Tusen takk til alle som kom og bidro til en flott dag for ungene!